Tuesday, May 31, 2011

idea, please come~

haih, husna maw tulis, but tataw maw tulis apa! hm, idea, i'm begging u, please come towards me! haha, hm, idea3?? hm, maw tulis sal apa ea? hm, okey2! drpd husna membuang masa at cni, bek husna g cari apa2 yg boleh mengubahsuai my beloved blog neyh! haha,, hm...

Thursday, May 26, 2011

yeay~ exam habes sudaa! happy~


yeay! exam da habes, hepi gilergiler kowd... muahaha,,, happy lha sbb lau da peksa bole online lamalama skett~ hehe,, ilikeit~ hahaha... hm, so da peksa, sure x sbr2 maw dpt keputusan kann? hm, tp takodd jugak maw tawu result..hm, sumanya men hentam ja.. lau kputusan elok, it's okay.. tp lau TEROK, sure x best kan? hm, hope dpt kputusan yg terbaikk! dan sebaik-baiknya. think, i've done the best that i can do. hm, korang2 yg bca my belog, plis doakan saya dpt keputusan yg cemerlang ukeyh,, terimakasih atas jasa baik anda. saya hargai itu! hehe,,

bubye all.. see u again in next entry ukeyy,, bye2!

Tuesday, May 17, 2011

exam is coming~

waa~ maw exam lg 2 ari ajee,, khamis suda statt lha,, but, sivik? wat can i read 4 sivik? ermm,, just belek2 buku tu sudaa lhaa.. hee.. :) ermm,, takott lhaa,, nk pereksaa~ time2 nk peksa ney lha, time aku nk sakett... now cough, tomorrow selesema, lusa fever?? oh no, i don't want that happen... i wanna answer the exam carefully,, lau demam, sure x bleyh jwab leklokk kann? dear readers,, pliss~ doakan supaya saya sembuh cepatt~ harap korang doakan saya! thanks! okey2.. berbalikk kepada periksa, tension giler kowt kalau nk study x jd sbb x laratt... of koss tension kann...? alamakk,,, nk study! tp x boleh lha! nk study jugakk! grrrrr,,, tension2!


mood : study ~


tension2!!!

p/s: foto ini menunjukkan bahawa saya sedang tensionnn!!!!!

Friday, May 13, 2011

10/05/1998~~

hari tu, time tarikh itu, x boleh update blog! itu membuatkan saya lagilagi tension... erm,, tarikh itu? ada apa? ermm,,IT'S MY BIRTHDAY! hehe,,, ramai jugakk lha yang wish dkt saya... sis naza, kak farah hamiza, abg syam, afiqah, farid, wan n ramai lagi! hehe,, saya heppi sangattsangattt... hehe,, maw tngokk foto2 org2 yg wish saya? okay! i'll show u all.. suma yg wish sama saya, suma comelcomel belaka lha.. x terkira pnya comell.. hehe...

sis naza yang comell lg menawan.. love her . muahmuahhh~
kak fara.. :) comelcomel
abg syam~dah dianggap mcm abg dahh.. =))
fiqa~my bff! comeidomei kann?
wan~tempat saya meluahkan perasaan.. selalu menasihati saya.. terimakasih wan!

wah~ mereka ney orangorang yang rapatt dengan saya... hehe,, mereka semua baik... huhu... erm, mereka selalu mendengar ceritacerita saya.. terima kasih semua! jasa baik anda, amat saya hargai! =)) 

p/s: kalau saya ada apa apa masalah, saya akan ceritakan kepada anda semua ye! harap anda semua sudi membantu saya! thankyou... :)

ermm,,,




lama sudah saya tidak mengupdate belog saya kann? saya tak tahu maw tuliss apa lhaa? :( ermm... next week ari khamis peksa.. saya belum membuat apa-apa persediaan lg p0wnn.. habes lhaa.. x taw lha kali nie, x maw jatuh ter0kk lha.. alasan jatuh terokk? x study, asyik online, x ambik berat sal peksa.... haih, x maw lha jd camtuhh... maw oke like peksa first jugakk.. so, kena lha bca buku.. lau x bca buku, of kos x leyh jawab pnya lhaa... tp, agak tensi0n lha kalau kita x maw bca buku, tp dipaksaaa... ermm,, oleh itu, relakan diri untuk membaca buku... baru lha x tensionn~~