Thursday, March 24, 2011

hari yg not too bad n not too gud! :(

ellow all! da lama husna x update kann? mm, busy skett laa.. lgpon, penat skola ari2 came back late! hurrrmmm... ari nie lakk, ngn suma org maw cri pasal sma husna! mana x saket ati! nie husna maw crita sama korang.. wif my FRIEND, wif bebudak at umah husna nieyh.

  • wif my friend- dia boleh cari pasal ngn husna! dah mmg dia gedik maw buat camna kann? husna kata la yg dia nie gedik tp suda lama pnya crita laa... pastu, ari nie, dia p fitnah kat teacher, yg husna nie dok kata mcm2 kat dia! kalo korang marah x?
  • wif bebudak kat umah- mencari pasal dgn adekk husna lakk dahh... pastu si budak tu, masuk la uma, ngadu kat kak2 dia! kak2 dia nie la yg p selesaikan masalah tersebut.. hurrmmm, bebudak, biasela kann... 
  • ngn sorang bdk nie lakk- husna hntar mesej, bknnya nak bls! ntah papa laa... husna da la tgah bengang nieyh, maw crita kat spa pon x taw laa.. so, just keep in my heart jaa...
tp skrg nie, agak oke la, sbb da boleh on9 n suma2 tu, boleh la kemarahan husna nie, reda skett! x pa la, satgi budak tu bosan, rjinla dia balas mesej aku... bubye all! maw tggu husna update more?? lmbat lg! sori eh?
nnti husna update gmba msa cutiy ari tuu! daaa!