Friday, February 18, 2011

hi!

hi! i've came back! juz updating blog! wow! very2 nice now! hekhek.. juz prasan lorrhh!
mm... today is friday that's means aku akan cuti 2 hari! aku akan rindu pd sidia!
x jumpa!
2 days lha! not a short time!
mm... now, i'm trying to get closer to her admire! btw, dia tamaw kat admire dia nieyh! katanya ada someone special dahh...
mmm... w'ever la... aku x kesahh...  yg aku taw, i still love him! x kesah la dia nk meluat aku ka, nak x maw sembang ngn aku ka, aku pedulik hapa!
the important one is i know i love u bebeyh!
mm... feeling x feeling cam la akuhh nie kesah sgt!
dia tak taw aku suka dia coz dirahsiakan...
x maw la aku ckp kat dia! buat dia x maw kat aku, malu jaa...
mmm... tp aku nk gak taw, dia maseyh single or dah berpunya!