Monday, February 28, 2011

4 kak eina!

kak, tengs c0z tlg husna wat blog nieyh ea! tengs a lot!
mmm... kalau ada apa2, leyh mnx tlong akak g ann? huahaha...
bg betis nk paha lakk... tapa kan akak kann? akak kan bek...
hihi... (dlm golongan uk bodek)
mmm.... tengs again! cntik sgt blog nieyh!
kalau akak taw apa2 yg lg best, akak tnya la husna!
kalau husna ta retiy na wat, leyh mnx tolong kak eina yg cute lg baek!
hihi....
ouh, about my fon namber, dun 4get ea! no selling selling aww!
hahaha...

awat ckp camtuuu!

awat cakap camtu?
mmm... dua bdk sekelas laaa... ianya berlaku pada hari ini! mmm....

girl: nah amek salotape nie lekat ampa mnya kerts at papan itamm!
boy:(diam tanpa sebarang reaksi)
girl:(juz lempaq salotape tuhh) sambil gelakk...
boy: haram lempaq lgu tu ja?

weyh! apa haram2 nieyh? x men laa... arap ja....... (no komen laa)
biaq p kat ang laaa... len kali x ya ckp mnda2 camtu lg nooohhh...
x bek.. dosa...
haram2 x men laaa... ckp leklok la kalo ya ponn..
salah ang gak, aku bg bkn  nk amek, xkan aku nk tggu lma2!
not my work keyh!
haha... apa laa... tadak pa la... okey jaa... tp x yah ckp daaa naaaahhhhh!
ckp leklok pon aku phm laaa weyhh!

japp!

online jap! since aku da lama x on9(acece lma? bkn baru ari jum aritu ka onn?) huahaha...
mmm... smakin lma aku dok skola tu, bez jgklaaa... mmm....
dahhh......

Friday, February 25, 2011

mmm... aku bosan!

aku pelik n bosan !
pelik ~ bila aku on9, akan bosan dan bila aku of9 pon bosan gak !
bosan ~ tiada apa yg boleh dilakukan kerana itulah sy sungguh bosan!
mmm.... aku ska kawan ngn kengkawan aku c0z dpa bek giler laa...
diz is only about my classmate ea!
 1AG is my class!
ada 19 org now!

antaranya ialah :~
aku ~ it's me!
fitri ~ best fren aku la nieyh!
sarah ~ also merangkap my bf(bestfren ea!)
aina ~ partner sbelah aku bek sgt!
atiqkah ~ periang n suka gelak!
fatin ~ membuatkan atiqkah gelak..
afiqah ~ kwn bek! tp x brapa rapat n x brapa nk sembang sgt!
nabilah ~ pen. ketua kelas yg baru!
ellyana ~ kwn bek akuh! baek sgt! sebaek kengkawan skola rndh aku!
nabila ~ x rapat sgt laaa...
alia ~ bekas pen. ketua kelas yg sgguh berdedikasi
atirah ~ mmm... kawan jgk laa...
aini ~ x rapat!
farid  ~ mmm... x rapat pon sbab laki btw boleh la dianggap sebagai kawan...
aslam ~ x pernah sembang lgsong!
firdaus ~ classmate aku msa skola rendah... pendiam la jgk
izz ~ ketua kelas yg x brapa nak waras
zul aniq ~ x pernah n x maw sembang! buang masa aku ja sembang ngn dia!
zul adib ~ x taw nk kata la! mmm... meluat kodd!

selesai suda listing all my classmates!
sket jeaa.... yg mana aku meluat or aku ckp seperti marah tu mmg betoi2 aku bnci dia laa!
marah sebab dok jd gila dlm kelas!
budusss! bg org stress ja taw! dlm kelas, org nk bg perhatian apa yg cegu ckp! ampa dok wat bising pa tataw!
budussss!

x paham laa...

dear kak eina,,,
                       cana na wat yg lg tiga yg akak tulis kat blog akak tuhh? x retiy laaa... x paham satu ponn... tolong  jelaskan dengan lebih lanjut... pertimbangkan apa yg diminta! haha... ntah papa laa.. mrepek jea kann?! mmm...
mnx tolong sesangat yaaa.... jasa akak akan dikenang sampai bila2... huahahaha...

dear readers! (lebeyh kurang la)

lupakan apa yg diceritakan mengenai my someone tuhh! psai aku pon tataw dia ska aku ka x!
suka aty dia laa... dia bknnya taw pon aku 'syok' kat dia! hikhik...aku takot lorh nak abaq kat dia! bknnya apa juz takot nnti dia bnci aku! elok2 kami okey, ta gado2 tetiba ja dia na bnci aku! tamaw la camtuhh kann? mmm... tp tataw laaa... ikodd suka dia la nak apa2 pon... aku juz nk betoikan yg aku ngan dia not in a relationship...  kami juz kawan besa2 jerkk...  aku ngaku mmg ada la prasaan tuhh,,, tp...
mmm... phm2 jela kann! it's okay!

i've just have to happy now!
inilah dirikuu... haha suka snap snap!
x la.. lgpun aritu msa kt kota bharu, ngah panas terik
umi~ jumpa kwan dia
abah~ngah park keta
kak~ tlg snap lorh
abe~ apa lg brkepit ngn umi laa...
oleh itu, mnyenaplah aku utk mgurangkan stressku ini...
huahahaha....

Wednesday, February 23, 2011

tengs sesangat yaw!

tengs to kak eina!
coz ajar husna wat blog bg jadi cam blog akak!
tengsa a lot!

Friday, February 18, 2011

a little bit about HIM~

kat cni ada sdikit information about HIM..
name~secret
age~ 13 y o
class~ 1__
school~ smk Alma
live~ in Kulim
hometown~ Kelantan
mom work as~ teacher
dad work as~ ntahla...
siblings~8 (include him)
only this thing that i know!
bandingkan information about him n me!
me!
name~hsbts
age~13 y o
class~1__
school~smk Alma
live~ in Juru (jaoh! cannot jumpa)
hometown~ Kelantan
mom work as~teacher
dad work as~engineer
siblings~3(including me)
hanya tentang dia yang katakan dan tentang saya pun begitu!
~5 persamaan~
that's okay laa...
drpd x dak perbezaan lgsong!
pasai bdk nie, sorang pon x knai! aku knai melalui fb!
and kitorang x jmpa pon kat skolah! juz melalui fb!
as i said, kalaw nak taw siapa budak nieyh, kena tnya sendiri!
jgn maen teka yaaa... jgn risau, kalaw org yg bertanya tu sy kenal, mybe sy akan bgtaw sapa dia nieyh!

online lama!!

today bleyh on9 lama coz,,,,
~mom g keja
~dad also g work
~sis skola
~bro follow mom
mmm... x best pon on9 lma2!
bosan.. lgpon aku ngah rindu MF lha!
x leyh tulis nma pnoh nnti org taw! spa nk taw, ask me ea! ikodd suka la nk tnya kat fb ka, komen sini ka!
huahaha..
sapa x maw taw, diam2 ckop arr!

hi!

hi! i've came back! juz updating blog! wow! very2 nice now! hekhek.. juz prasan lorrhh!
mm... today is friday that's means aku akan cuti 2 hari! aku akan rindu pd sidia!
x jumpa!
2 days lha! not a short time!
mm... now, i'm trying to get closer to her admire! btw, dia tamaw kat admire dia nieyh! katanya ada someone special dahh...
mmm... w'ever la... aku x kesahh...  yg aku taw, i still love him! x kesah la dia nk meluat aku ka, nak x maw sembang ngn aku ka, aku pedulik hapa!
the important one is i know i love u bebeyh!
mm... feeling x feeling cam la akuhh nie kesah sgt!
dia tak taw aku suka dia coz dirahsiakan...
x maw la aku ckp kat dia! buat dia x maw kat aku, malu jaa...
mmm... tp aku nk gak taw, dia maseyh single or dah berpunya!

Monday, February 14, 2011

tido lewadd!

ari nie, aku leyh online smpai lewat malam c0z esok x skolah!
cuti sempena maulidur rasul...
lgp0n mak aku da tidow lha!
boleyla..
haha...
kalo x tido g, x mgkin aku leyh tulis skunk nieyh!
huahahahahahaha....
tp x best gak cuti skola c0z dok uma pon boring gakk!
lgpon, cegu2 suma pkat pulon bg keja skola... tp maths yg paling bykk! cegu bg byk c0z ari jumaat bru ada maths balek..
yg lg satu psal x best cuti aku akan merindui si dia yg di cintai!
haha.. aku nie, feeling2 la plakk...

Salam Maulidur Rasul

salam maulidur rasul buat semua umat islam seluruh dunia...
jgn taw main jaa...
ingat rasulullah sama...

Saturday, February 12, 2011

cutii n borinkk time

time cuti2 nie kann, rsa boring ponn ada!
tp yg bestnya mak aku bg on9!
mm...
fb aku??!!
mm... x dk pa mnarikk ponn..
kwn2 bknnya nk tg0k aku mnya blog, sedeyh akuu..
penatt ja wat lwa2..
tp x dk la lwa sgt.. boley thn lorhh!
lg 1 kalau time weekend nie kan, x best coz x dpt tg0k dia! haha...
rindu, miss n mcm2 lg... huahaha...
ntah papa laaa...
nating else to share...
juz, bye...

Thursday, February 10, 2011

someone....

mmm.... u know, at skola tuh, ada la sorang bdk aku minatt..
his name is, secrett... huahaha...
form 1! mmm... klass pon d'rahsiakann...
ada sorang bdk nie, mnat kat dia tp dia x lynn...
bg0zz giler arh dia nie...
mm... hnya org2 tertentu shja yg tau...
org yg x rpt n x brapa knal, x kan taw sma sekali...
haha! gilaaa...

waaaa....

mm...
da lma x update blog ini kannn!
haha... no time laa...
mmm... x tulis blog nie, a lot of story ada la...
mmm... wanna share or no eaa??
mmm... okey, i'll share it!
c0z it is too lot, i'll share in other post okeyy!

Tuesday, February 1, 2011